En robust og tradisjonsrik industrigruppe

Med innovasjon og vekst gjennom 140 år

Om oss

Selskapene i W. Giertsen er alle basert på de samme verdiene som har preget gruppen i mer enn 140 år. Dyp forståelse av kundens behov fører oss til løsninger hvor vi kombinerer grundig ingeniørkunst med praktisk fagkunnskap.

En fellesnevner i våre virksomheter er beskyttelse av våre kunders verdier. Hos oss i W. Giertsen vet vi at beskyttelse kan bety så mangt. Vann- og frostsikring av bergrom og tunneler. Kjøling og andre fornybare energiløsninger i utviklingsland. Midlertidige lagerløsninger til utstyr, varer og innsatsfaktorer med Hallspesialistens industrihaller og arbeidstelt. Og snart - under utvikling - rengjøring av rentvannstunneler og -magasin med spesialutviklet robot. Felles for alle løsningene er at W. Giertsen tilbyr stabile omgivelser som beskytter verdier.

Om oss

I nær dialog med våre kunder er vi alltid på jakt etter nye måter å tilby beskyttelse. Evnen til å kontinuerlig tilpasse seg er avgjørende for å overleve og stadig forbedre seg gjennom generasjoner.

Vår reise fra seilmaker til leverandør av industrihaller som igjen førte oss inn i fornybar energi er en inspirasjon for hele gruppen. Vår ambisjon er å stadig fornye oss i takt med nye kundebehov i alle våre selskap.

Du kan også lese mer om Åpenhetsloven her:

TidslinjeÅpenhetsloven
Copyright © 2022 W. GIERTSEN AS